2014. december 16., kedd

A titok


A titok vagy más néven vonzás törvénye az Univerzum alapmechanizmusa. Nagyon sokat írtam már róla, de így még sose foglaltam össze, mint most.
Ha eddig nem értetted vagy nem tudtad hogyan kell használni akkor most elárulom.
Mindannyian egy és ugyanazon, végtelen energiát használunk : a vonzást! Azt vonzod magadhoz, amit gondolsz, amit érzel. Olyan vagy, mint egy mágnes. Hasonló a hasonlót vonzza. Azzá válsz, amire a legtöbbet gondolsz.
A kvantumfizika is kimondja, hogy a gondolatoknak frekvenciája van, és minden gondolatnak van egy érzelmi töltése. Ennek az érzelmi töltésnek van a legnagyobb szerepe, mert ez mozgat mindent.

Probléma: a legtöbb ember arra gondol, amit nem szeretne. Azon pörög az agyuk, amitől félnek.És láss csodát megtörténik, bevonzzák.
Megoldás: képzeld el, amit szeretnél, akár le is írhatod és érezd át azt az érzést, ami akkor tölt el, amikor a vágyad teljesül, a tiéd lesz!

Ha valamire több érzelemmel összpontosítunk azt megteremtjük! Ezért nagyon fontos, hogy tudatában légy a gondolataidnak és a vágyaidnak. Ám nem elég gondolnunk azokra a dolgokra, amiket szeretnénk, hanem fontos, hogy azok érzelemmel legyenek megtöltve. Van bennünk egy érzelmi irányítórendszer, amit használunk tudatunkon kívül is, de mi lenne ha ezt tudatosan is megtanulnánk használni?!

„Bármit érzel, az tökéletes visszatükröződése annak, ami éppen valósággá válik.”

Azt kapod, amit érzel! Nagyon fontos ezért, nemcsak a gondolatainkat kicsit átrendezni, hanem érdemes azt megkérdezni magunktól, hogy hogyan érezzük magunkat. Ha nem jól, akkor gondoljunk valami olyanra, ami örömmel tölt el, jó kedvre derít, például egy szeretett személyre vagy akár a házi kedvencünkre.

„Amire gondolsz, amit érzel, és ami megvalósul mind megfelelnek egymásnak.”

Hogyan használd?


Három lépéses művelet az egész.
  1. Kérj! Írd le mit szeretnél, fontos, hogy jelen időben fogalmazz. Érdemes erre egy külön füzetet tartani. Kezdheted akár így: „Annyira boldog és hálás vagyok... „(ezekért a dolgokért, ide írd mit szeretnél), vagy csak szimplán leírod, hogy ezt és ezt szeretném. Ismered Aladint és a csodalámpát. Amikor Aladin megdörzsöli, kijön belőle a Dzsin, aki ezt mondja: „Kérésed számomra parancs!” Az Univerzum is egy Dzsin.
  2.  Válasz! Ez nem a te dolgod, ez az Univerzumé. Légy türelemmel!
  3.  Elfogadás! A válasz egy kis időbe telik, ezért ne csüggedj. Csak próbáld meg magad jól érezni, mert ha rossz érzések vannak benned, akkor azt üzened az Univerzumnak, hogy nem vagy kész a kért dolog elfogadására. Nem leszel egy irányban azzal, amit szeretnél. Így a kívánságod olyan, mintha törölnéd.



A listád elején mindig írd le miért vagy hálás. A hála a legmagasabb rezgésű pozitív érzés, egy olyan állapotot hoz létre benned, ami jó érzéssel tölt el és engedi meglátni, hogy már most mennyi mindened van, amiért hálás lehetsz!

Vegyünk egy példát. Szeretnéd megtalálni a nagy Ő-t. Írd le milyen legyen a személyisége, a kinézete, hogyan viselkedjen veled, és másokkal. Mit szeretnél, hogyan képzeled el. Olyan részletesen próbáld meg leírni, amennyire csak tudod. Minél pontosabb a meghatározás annál könnyebb lesz az Univerzumnak teljesíteni azt. Aztán képzeld el és gondolj rá hétköznapi szituációkban is, például lekési a buszt, kávét főz, elmegy a barátaival szórakozni, stb. És persze azt is elképzelheted, hogyan ismerkedtek meg és az érzést párosítsd hozzá, a jó érzést. Éld át az örömöt,az izgalmat, amit akkor fogsz érezni, amikor megismerkedsz vele.
Ennél van egy nagyon fontos dolog! Előbb magadat kell megszeretned, hogy mások is megszerethessenek. Előbb magadba kell szeretned, hogy valaki beléd szerethessen.

És ezt a módszert tárgyaknál is tudod alkalmazni.Például képzeld el, ahogyan épp rásimul az új autód kormányára a kezed és érezd azt az örömöt és hálát, amiért a tied.
Képzeld el az új házad. Milyen szobák vannak benne, nagy ablakok, szép virágos kert, stb.

Mennyi idő míg minden megvalósul? Annyi idő, amennyire összhangban vagy az Univerzummal.
A legtöbben az aktuális körülményekben vagyunk megrekedve, folyamatosan ugyanazokat gondoljuk újra, ugyanazoktól a dolgoktól félünk, jelenlegi kötődéseinkre gondolunk, amiket újra bevonzunk, így amikor körülnézünk a múlt lecsapódását látjuk, de egy kis változtatással megfordíthatjuk a dolgokat bármennyire is rosszak most.

Vizualizáció fontossága


Amikor vizualizálsz, akkor materializálsz! Ha valahol ott vagy az agyadban, oda kerülsz a testeddel is! Helyezd bele magad abba az érzésbe! Ha ez az öröm tölt el, akkor a kívánságaid teljesülni fognak.
Mindenki a hogyan-ra kíváncsi, de tapasztalataim alapján nem ez a lényeg. A lényeg a mi? . Mit akarsz? Mit szeretnél? A hogyan nem fontos, ne ezen gondolkozz, az majd jön magától, az Univerzum megoldja.

„A képzelet minden, pillanatkép az élet eljövendő eseményeibe.” (Einstein)

Csak döntsd el mit akarsz és utána hidd el, hogy a tiéd lehet! Miért ne érdemelnéd meg? Bármit megkaphatsz és bárki lehetsz! Ám azt ne feledd el, hogy a vágyaidért tenni is kell és áruk is van. Lehet úgy tűnik eleinte, hogy hiába való az egész, és nem mersz lépni, mert nem látod az út végét, csak egy kis szakaszt, mint amikor éjjel mész az országúton és az autó reflektora csak az út egy kis szakaszát világítja meg. Ez is pont ilyen, pont annyit enged láttatni az Univerzum, amennyire szükséged van, hogy tovább menj. Légy bátor és jó kedvű!

„Amit az értelem el tud képzelni, azt el is tudja érni.” (Stone)


Bőség megteremtése


A belső öröm, a belső béke megjelenik a külvilágban. Te vagy az egyetlen, aki létrehozhatja a világodat, senki más nem fogja megtenni helyetted.
Ha van egy inspiráló gondolatod akkor azt követned kell, aszerint kell cselekedned. Pénzre van szükséged? Írd le mennyit szeretnél! Mennyire lenne szükséged? Akár csinálhatsz is egy csekket, amin a szükséges összeget ráírod, majd reggelente vess rá egy pillantást. Nem biztos, hogy holnap már beugrik a milliós ötlet, de ha csak elhiszed és minden reggel hálát adsz azért amid van garantált, hogy előbb-utóbb meg lesz a szükséges pénz.
Vagy például a csekk kivonatokat hibajavítóval kifehérítve átírhatod bevételeknek, melyeket megköszönve hálával a szívedben nem kiadásnak gondolod.

Betegség, Egészség


Ha van valamilyen betegséged, akkor meggyógyulhatsz. A betegség állapota a testben való feszültség eredménye. Ha viszont te eldöntöd, hogy meggyógyulsz és teszel érte és hiszel benne akkor elkerülhetetlen, hogy olyan öngyógyító folyamatok indulnak el a szervezetedben, amelyek a gyógyulást hozzák el neked.
Boldog gondolatok „boldog biokémiát” indítanak be. A betegség képtelen megmaradni egy egészséges gondolkodás általi testben.
Például nézz mindennap vígjátékot, amin nevetsz. Mondogasd magadnak, hogy egészséges vagyok és tekints is magadra úgy. Eleinte tiltakozni fog az agyad, hogy hazudsz, ez a tenisz meccs fog tartani egy darabig, de aztán el fogod hinni egy idő után és valóban kezded magad jobban érezni.

Nincs NEM!


Az Univerzum nem ismeri a nem szót! Ha valami ellen tiltakozol, vagy ellenállsz valaminek, akkor azt be fogod vonzani!
„Ha ellene vagy, mellette vagy!”

Ha folyamatosan úgy gondolsz valamire, hogy pl.: ”nem én nem vagyok beteg” , „nem érek oda”, „nem ér baleset” , „nincs pénzem” , stb. Akkor bevonzod ezeket, csak hagyd ki a nemeket. Ugye már másképp hangzik. Inkább gondolj így: „egészséges vagyok” , „odaérek időben” , odaérek épségben” , „van pénzem” , stb.


Tanulj meg megnyugodni és vond el a figyelmed arról, amit nem szeretnél arra, amit akarsz. Legyen osztatlan a figyelmed arra, amire vágysz, amit a magadévá szeretnél tenni.
A világegyetemben minden energia! Te a forrás energia kiterjesztése vagy, egyszeri és megismételhetetlen!



A titok c. film és könyv alapján írta Kvárta-Papp Zsuzsanna

Ha pedig kérdésed van a jobboldali sávon legfelül nyugodtan felteheted! Minden kérdésre szívesen válaszolok!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése